|
 |
|
 |
Forum |
 |
|
 |
Object
Brak pozycji do wyświetlenia.
|
| Tor dla quadów w Grudziądzu |
| Słuchając audycje dzisiejszą normalnie mnie krew zalewała(nie mam słów na takich ludzi). Dlaczego w naszej społecznosci sie tak wszystkie działania uniemożliwia. Padł pomysł toru dla quadów, z którego nie tylko młodzi ludzie by mogli korzystać, co by pozwoliło wszystkie popisy z ulicy przenieśc na tor do tego przystosowanego, gdzie by było duzo bezpieczniej i dla jezdzących i dla wszystkich innych mieszkanców Grudziądza i okolic. dlaczego sie tak nienawidzi ludzi którzy chcą umieć cos wiecej niz inni chca szkolic swoje umiejetnosci, miec jakies hobby. Bardzo jestem zbulwersowany wypowiedzią pana który stwierdził ze nie powinna byc zezwolona jazda na tego typu pojazdach, jesli jemu wystarczy tylko bujany fotel i cieple kapcie w domu to dobrze niech tam siedzi ale niech nie wypowiada sie , niech nie uniemozliwia spedzenia w BARDZO ciekawy sposob wolnego czasu innym ludziom, co dla nie których jest nawet sesem zycia, maszyny, silniki naprawde potrafią fascynować. Jeszcze tak ogólnie podsumuje: uważam ze to Ci ludzie którzy nic nie potrafią, nic im sie nie chce, uniemozliwiają wszystkie przedwsiewzięcia które by właśnie pomogły w znajdowaniu jakiegoś zajęcia ludziom chcącym cos robic, mającym ambicje, a tu jeszcze z wspaniałą inicjatywą wyszedł prezydent miasta - NIE NEGUJMY WSZYSTKIEGO CO NOWE, CO INNE, CO JEST PONAD PRZECIĘTNOŚĆ. POZWÓLMY SIE ROZWIJAĆ INNYM |
| ~Petras35@wp.pl |
| pokaż drzewo |
| tytuł |
Data dodania |
| tytuł |
Data dodania |
| treść |
| autor |
|
|
|
 |